Nisko-nisko električni podizanje stola FT-808Pro

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Nisko-nisko električni podizanje stola FT-808Pro

Nadograđena FT-808 Low-nizak stol sa moć bodova, alati organiziranja ladice, vješanje kuka (Powered by Danska Linak aktuatora i transformatora)

Stalno će legenda! Nakon 8 godina uspješno prodaje u ljubimac grooming industrije, nisko-nisko stol osvojio je veliku čast od globalnog tržišta. Sad pozdravlja svoj trenutak da se cijeli sustav ponovno napravljen, lansirati više Power PC, funkcionalna i pouzdana stol i držati pisanje legenda! Praktična i korisna snaga opskrbe posuda na ploči operacija može udobno smjestiti do 15A (220V) električna trošila. Prozirni klizna ladica drži mali alat i pribor pri ruci. Dva USB priključka uključena, za zgodan za punjenje elektroničkih uređaja (kao što su mobilni telefoni). Visi kuka na drugoj strani stola čuva sve svoje opreme (čavao brusilica, šišanje i sušači) blizu i zgodan. S podesivim nivelator noge dodao. Cijeli stol je uzemljen od metalnih nogu nivelator. Napajanja električnom energijom je zaštićen vrhunski prekidač s detektorom propuštanja uključeni previše. Također mrežni kabel je uzemljenje, po zemlji zubac. Tri slojeviti zaštitu, osigurava 100% siguran rad na ovaj prekrasan komad. Najniža točka ove tablice je samo 22cm (8.5"), pružajući jednostavan korak-na pristup za ljubimca; uključujući zrele, veliki i nemoćne životinje. Svjetski vrhunski linearna aktuatore pruža izuzetne nosivosti od 150kg (300 funti), Power PC mimo Linak. Inovativni X-stil okvir je stabilan, snažan i miran. Prijenosni stol, lako se čiste, omogućuje sposobnost za promjenu boje, bolje prilagođenje vaš osobni stil i preference.


Toex trgovanje je jedan od vodećih električni Lifing tablice proizvođača i dobavljača Kina s jednom od poznatih brandova, kupiti i veleprodaja modne i prilagođene nisko-nisko električno podizanje stola ft-808pro CE u ponudi od nas i provjerite niske niske električne Podizni stol ft-808pro cijena, Cjenik i ponudu s naše tvornice.
Upit