Krom premaz konjušar češalj

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Prizma češalj

Prizma serija je dugogodišnji omiljeni stručni sluga. Odabrana i preporučene od strane instruktora i glavni konjušar. Oni su izvrsni dorada Češljevi s jedinstvenim duga Titan oplata koji je otporan na hrđu.

Okorjeli zubi su bušenih u čvrste metalne kralježnice. Protuklizne kralježnice je obris za jednostavnost i bolje prianjanje. Zaobljeni zubi su glatki i gladak, nježan na dodir.

HIKATO

HIKATO linija nudi široki spektar škare. Idealan izbor za zauzet grooming salona. Svaki smicanja od vrhunske performanse ručni rad japanskog čelika i osiguravanje dugo pojam izdržljivost i performanse.

PRIZMA

Na nivou druge vrhu liniju škare, Rainbow i duboki svemir crno obojeni prizma serija pruža vrhunske performanse. Sastoji se od titanom visoke kvalitete japanske 440C nehrđajućeg čelika. Nudi fantastičan vrijednost i stil. Popularan izbor za konjušar prvak svijeta preko.

LABUD

Serija labud je smicanja za moderan konjušar koji traže performanse i vrijednost. Svaki smicanja od inoxa i obojana u 5 raskošnih boja; Barbie roza, lavande, nebo plavo, suncokret žuta i prostor crne.

BARŠUN

Creme de la creme škare. Velvet serija je jedna od najviših kvaliteta linije na tržištu. Glavni konjušar odabrati ove škare nad drugima cijene znatno više. Ova serija se sastoji od visoke kvalitete japanske 440C nehrđajućeg čelika rukom polirano završi. Izuzetan je. To ga drži rub dulje od svih. Moderan i ergonomski smicanje ručka dizajn značajke "dizalica hvat", dizajniran kako bi se smanjio stres na ramenima i zapešćima.


Upit