Jedinica za nehrđajući čelik ICU-1901

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Jedinica za nehrđajući čelik ICU-1901

Naširoko koristi za održavanje Normotermije, transfuzija tekućine, dodatak kisika, terapija plavim svjetlom, tretman nebulizacijom, spašavanje u hitnim slučajevima i promatranje kućanstava.

Zgodan samodijagnostički i sve komponente lako se mogu zamijeniti.

Sigurnije kao rezultat zaštite od kvara napajanja i kontrole ventilacijskog ventilatora.

Stvaranje prijateljske medicinske okolnosti ultravioletnom sterilizacijom, visokom koncentracijom, negativnom čišćenju zraka, kontrolom temperature i vlage, praćenjem i uklanjanjem ugljičnog dioksida, koncentracijom kisika i medicinskim nebulizatorom.

Četiri odvojeno kontrolirana odjeljka pružaju specijalizirano i individualno hlađenje i grijanje.

Dva srednja odjeljka na vrhu, jedan veliki odjeljak na dnu, koji se može podijeliti u dva odjeljka srednje površine, kada je to potrebno.

Radna povijest dokumentiranja temperature, vlažnosti, gustoće CO2 i gustoće O2, prikazana je u intuitivnim krivuljama, pružajući maksimalno praćenje do 72 sata.

Dizajniran za montažu svih potrebnih pribora, kao što su IV pol, infuzijska pumpa, pumpa za špricu, monitor i zastor zavjesa za vrata.


Toex Trading je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača Pet Incubatora u Kini s jednom od poznatih robnih marki, dobrodošli kupiti i veleprodajnu modu i prilagođenu odjeću od nehrđajućeg čelika ica uc-1901 CE, te provjeriti icu uc-1901 od nehrđajućeg čelika cijena, cjenik i citat s našom tvornicom.
Upit