Razmatranja za sušilice

(1) nakon Ukupno potrošnju od perilice i sušilice rublja, koristite posebne utičnice, bolje ne uključite više utičnica. Kada je Power PC je blokirati, pazite da držite čep i izvaditi čep, ne pokušava povući kabel kako biste izbjegli oštećenja čepovi i žica Povezivanje dijelova.
(2) kako bi se izbjegli požar, potpunu zabranu sušenje rublja tekućine, eterična ulja i kemijskih otapala kao što su razrjeđivač odjeću.
(3) odjeću nakon što su potpuno i onda u kosu, to štedi vrijeme i sprema. Ne dopustite ulijevanje vode u kosu, ne za prskanje vodom, inače lako dovesti do strujnog udara i oštetiti kosu (4) kako bi se zaštitili starenja plastične deformacije, ne pucaj blizu kosu i ne koristite svijeće, komarac zavojnice na vatri u sušilici.
(5) odjeća sušači moraju prije krhotine uzeti na net u džepu u slučaju utakmice, izdavatelje kartica, novca i drugih objekata u i ispočetka bubanj ili čak uzrokovati požar.
(6) dovod iza sušilice s rotirajućim noževima i članaka mogu ruku u usisnim priključkom. Kako bi izbjegli opasnosti, kako je prikazano na slici 8,112.
(7) koristite sušilicu da biste instalirali filtre i pravovremeno Očisti filtar na kosu. Nedostaje ili bez filtera će uzrokovati za kosu unutarnje nakupljanje prašine, teško čiste i može izazvati vaša sušilica raditi.
(8) veste, vunenu odjeću, ručnike, poput fuzzing, isušenje. Nije pogodan za 163 u sušilicu. Dodirnite Zalijepi, ili formalni odjeću apsolutno zabranjeno je suho ili zalijepite mogu začepiti filter i uzrokovati neuspjeh.