Za kosu detaljima kupnje

Odgovarajuće energije
Za kosu je korištenje električno grijanje da bi trenutak isparavanje vlage u pranje rublja i kemijsko čišćenje kućanskih aparata i moć velikih električnih uređaja. Prema obitelji i pranje odjeće veličinu odaberite odgovarajući volumen. Za kosu kapacitet je prevelika, troši električne energije za kosu kapacitet je mali, i vremena. Za kosu kapacitet od 2 kilograma do 8 kilograma, snaga od 500 w 1000 w. Obitelj od 5 kg pogodna moći ne može precijeniti.
Bubanj materijal
Kupi sušiti u sušilici, bubanj materijal bi trebao biti primjećen. Inox bubanj, atraktivan i izdržljiv, će zahrđati, nema štete za odjeću; pocinčanog čelika ili drugih materijala bubanj dok je cijena niska, ali dugo hrđe, skraćuje životni vijek jer sušilice koriste sezonski, inox bubanj je najbolji izbor.
Način rada
Tu su ručice električni vrijeme kontrole i automatska računala kontrole za kosu. Za tip električno upravljanje za kosu je više problema, sušenje postavku ako predugo, troši energiju i oštećenja obloge tkanina; Ako postavite vrijeme prekratko, ne sušenje i računalo kontrolira automatsko rabi računalno upravljani, isključiti automatski nakon sušenja, to je vrlo povoljno, ali cijena je malo skuplje od bivše, to ovisi o pojedincu.
Promatranje na izgled
Bez obzira koji tip za kosu treba platiti posebnu pozornost na pečat. Trajnost vrata prekidač i kvalitete brtveni prsten, veći odnos s vrata zatvorena, hermetičan performanse smanjiti vrijeme sušenja; Kupi treba obratiti pozornost da li vrata zatvara čvrsto brtveni prsten je ravni, previše mekani ili previše teško, nema ispucati ili ljepljiv, otpornost na toplinu, kao što je. Površina tijela, svaki Funkcijska tipka osjetljiva razini, veze su značajne razmatranje različitih dijelova.