Walk-in uzgajivačnicaWalk-in uzgajivačnica je prilagodljiv unutarnji ljubimac kućište sustava može se lako kombinirati s vrata, bočne pločice i dodatna oprema uključujući i zdjele, ležaljke za odmaranje, vrh mrežu, priključci, roba za kantu, drenažni jarku na naslovnici, i itd. Svaka walk-in uzgajivačnica dizajn treba kupca sudjelovanje.


Dizajn walk-in uzgajivačnica prema svoje prebivalište. Prvi korak je odabrati kut kao strani lica uzgajivačnici možete koristiti njegove zidine.

Drugi korak je dizajn dimenzije uzgajivačnici i brojati veličine bočni paneli, vrata, vrata i sl. Treći korak je odabir materijala, uzoraka i dodatna oprema. Sada imate složen i detaljan posla. Postoje razne mogućnosti značajke materijal. Na primjer, za ulazna vrata možete odabrati od nehrđajućeg čelika, visoke gustoće HDPE, kaljeno staklo, plastificiranog čelika i drugih materijala. Uzorak je prilagodljiv. Na primjer, možete si ulazna vrata između giljotina vrata i Zakretna vrata. Pribor također su u izobilju. Hranjenje boćalište, ležaljke za odmaranje, za kante, naziv iskaznice, brave na vratima i ostali pribor su sve prilagoditi


Instalacija walk-in uzgajivačnica je samo postupak instaliranja vijci po nacrtu. Također je lako deinstalirati uzgajivačnici deinstaliranjem vijke.